Рівненські гімнастки привезли із-за кордону медалі (Фото)

07.05.2018 16:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вихідними рівненські гімнастки клубу "Золота осінь" змагалися у Польщі.

На турнірі «Sosnowiec Spring Cup» виступали 24 наші спортсменки. Два дні вони змагалися з гімнастками Польщі, Росії, України, Білорусії, Литви та Німеччини.

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

 

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

З рівненських представниць Олександра Ващишина здобула золото у багатоборстві. Анастасія Охмак стала першою у виступі зі стрічкою і другою із обручем, а також здобула срібло у багатоборстві. Поліна Остапчук, Яна Бенчук, Єва Волочнюк, Софія Юхим та Вікторія Баранець теж фінішували другими у багатоборстві. Поліна Сара здобула срібло у виступі з м'ячем і стала четвертою у багатоборстві. Дарина Гостєва стала другою зі скакалкою. Марина Попович – перша зі скакалкою. Богдана Мельник та Софія Буря – четверті у багатоборстві. Катерина Лесько та Валерія Трохимчук – сьомі у багатоборстві, а Ольга Королюк стала шостою.

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

 

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

Із дубенського відділення СК «Золота осінь» Кіра Дворжак взяла срібло, Олександра Бабійчук – третя, Вероніка Букеда – четверта, а Каріна Пасічник – шоста. Це результати у багатоборстві.

Також у Польщі змагалися нетішинські гімнастки. Так, Анна Шевцова та Злата Форсюк стали першими. Юліана Васильчук – друга і Міла Зон та Аліса Тараторкіна – треті. Це результати теж у багатоборстві.

-Кінець сезону, і всі вже потомлені. Разом з тим, наші гімнастки показали достойний результат. Якщо підсумувати цей виїзд, то він є вдалим. Однозначно, це – новий досвід. І в нас скоро Чемпіонат України. тож, ми потроху підходимо до фінального акорду і найближчим часом будемо ще пробувати вигравати більше нагород, - прокоментувала керівник СК «Золота осінь» Марина Болба.

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews