Рівненським патрульним погрожував водій (Відео)

07.05.2018 19:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Житель села Клесів викликав патрульних, стверджуючи, що його автомобіль викрали. Натомість згодом виявилося, що він просто забув, де припаркував його.

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівненської області, під час спілкування з правоохоронцями водій вів себе нетактовно. Грубіянив поліцейським.

Автівка 37-річному водію CITROEN Jumpy не пройшла технічний контроль. Коли водію виносили постанову за ч. 3 ст. 121 КупАП, він заявив, що патрульний вимагає у нього хабар і зробив виклик за номером 102.

Інспектор відділу моніторингу, який прибув на виклик, передивився усе відео спілкування з бодікамер патрульних від початку до кінця і факту вимагання хабара не виявив. Громадянину роз'яснили, що за неправдиве повідомлення на лінію 102 на нього буде винесено постанову по ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик). Після чого водій здійснив ще один виклик на 102 і повідомив, що вже інспектор моніторингу в нього теж вимагав неправомірну вигоду. І на місце прибув ще заступник начальника УПП.

На жаль, це все було б дуже смішно, якби в той самий час комусь іншому не потрібна б була допомога поліцейських і такі випадки були б поодинокими. Водій телефонував усім знайомим журналістам і вони, до речі, були на місці для об'єктивної фіксації, обіцяв звернутись в органи внутрішньої безпеки та поводився вкрай грубо і нетактовно. «Я вже п'ять штук твоїх попередників звільнив і тебе звільню!», - саме такі фрази дозволяв собі використовувати водій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews