Хто замість Санкому вивозитиме сміття у Рівному?

08.05.2018 09:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Сміття із території обслуговування ЖКП "Покровське" у Рівному, яке раніше забирали сміттєвози компанії "Санком", тепер, найімовірніше, вивозитиме "КАТП-1728". Про це повідомляє UA: Рівне.

Це комунальне підприємство перемогло у конкурсі на вивезення твердих побутових відходів, який оголосило управління ЖКГ міста. Сьогодні акт про визначення переможця конкурсу затвердила комісія з питань міського господарства. На черзі - сесія Рівнеради. Нині компанія "Санком" обслуговує приблизно 60% відсотків споживачів Рівного. Договір підприємства із Рівнерадою завершується у червні. Тому вже зараз управління ЖКГ ініціює новий конкурс.

"Сьогодні в "Санкому" ще є частини міста, які відносяться територіально до ЖКП "Галицьке", ЖКП "Сонячне" і ЖКП "Західне". 2-го червня в нас буде розірвана угода через завершення дії договору. І ми 16-го числа цього місяця будемо проводити новий конкурс", - начальник управління ЖКГ Ярослав Сахнюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews