Міському голові Березного погрожували

10.05.2018 20:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Міському голові Березного Руслану Пилипчуку погрожували. Мер не зволікав і відразу написав про це заяву у поліцію, повідомляє Північ-інфо.

На підставі звернення службової особи Березнівської міської ради поліція розпочала розслідування у кримінальному проваджені  за фактом погроз або насильства щодо службової особи і вже навіть провела у підозрюваних обшуки.

«За клопотаннями слідчого поліції, погодженими процесуальним прокурором, 07.05.2018, на підставі ухвал суду, із застосуванням звуко- та відеозаписувальних технічних засобів, проведено обшуки у домоволодіннях двох жителів Березнівського району. Під час виконання  слідчих дій не допущено порушень прав учасників кримінального провадження. Також під час особистого прийому останніх у Березнівському відділі Сарненської місцевої прокуратури скарги на дії працівників поліції чи прокуратури не надійшли»

Нині вживаються заходи до прийняття остаточного процесуального рішення у кримінальному провадженні. Чи притягнуть когось до відповідальності, поки що, невідомо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews