Збірна Рівненської області стала срібним призером чемпіонату України з маунтенбайку

10.05.2018 22:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Збірна Рівненської області стала срібним призером чемпіонату України з маунтенбайку у розділі крос-кантрі елімінатор, інформує Рівне Вечірнє.

На чемпіонаті у Харкові рівняни Віталій Гладьо, Володимир Пилипчук, Аліна Кривульська та Олександр Гудима поступилися лише господарям, випередивши при цьому одного з фаворитів — збірну Донецької області.

За словами тренера наших спортсменів В’ячеслава Федорчука, за це рівненські велогонщики отримають право на здобуття звання майстрів спорту.Паралельно відбувся другий етап чемпіонату України в особистому заліку. Олександр Гудима серед старших юнаків у двох дисциплінах здобув золоті медалі, а Віктор Голуб — серед молодших. Аліна Кривульська серед юніорок виборола третє місце.Попереду в особистому заліку на вітчизняних майстрів маунтенбайку чекає ще два етапи — у Сумах та Рівному.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews