Рівняни вболіватимуть за «нескорених» земляків

11.05.2018 19:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Києві 12 травня відбудеться фінальна частина відбору до збірної України Ігор Нескорених — Національні Ігри для поранених воїнів.

За 15 місць в команді, яка представить Україну на Invictus Games 2018 року в Сіднеї, на Іграх змагатимуться 175 ветеранів та військовослужбовців з усієї країни. Серед них – шестеро учасників з Рівненщини.

Нині наші спортсмени готуються до змагань. Ветерани Володимир Буковський, Андрій Овсійчук, Сергій Пандрак, Андрій Усач та військовослужбовці Валентин Дерело і Сергій Улітенков тренуються, аби гідно виступити на Національних Іграх. Кожен із них змагатиметься в одному чи двох видах спорту – штовханні ядра, стрільбі з лука, велоспорті, плаванні, греблі на тренажері, бігу та пауерліфтингу.

Урочисте відкриття національних змагань відбудеться о 9:00 на стадіоні «Піонер» (вул. Туполєва, 22д). Вже о 10:00 тут розпочнуться змагання з легкої атлетики (біг, стрибки в довжину, штовхання ядра), стрільби з лука та пауерліфтингу, які триватимуть до 16:00. Також Ігри охоплять ще дві локації — Труханів острів, де з 11:00 до 16:00 проходитимуть велосипедні перегони на 6 км, а також басейн ЦСК ЗС України (пр-т Повітрофлотський, 6), де з 11:00 відбудуться змагання з плавання.

О 18:00 всі учасники змагань знову зберуться на стадіоні «Піонер» для церемонії нагородження, де назвуть імена переможців у кожній з восьми дисциплін — саме з них в подальшому буде обрано остаточний склад збірної.

Команда Ігор Нескорених в Україні радо запрошує всіх бажаючих підтримати учасників національних змагань на їхньому шляху до великого міжнародного турніру — вхід на всі локації змагань для глядачів традиційно буде безкоштовним.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews