Владислав Сухляк не згодний з рішенням про відмову в участі у конкурсі на посаду головного лікаря рівненської обласної лікарні

14.05.2018 15:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Головного лікаря Здолбунівської ЦРЛ Владислава Сухляка не допустили до конкурсу на посаду головного лікаря Рівненської обласної лікарні. За це проголосували семеро членів конкурсної комісії, яка засідає сьогодні.

Причиною стало те, що головний лікар Здолбунівської ЦРЛ Владислав Сухляк не надав всіх необхідних документів. А саме сертифікат спеціаліста зі стоматології вищої категорії та сертифікати нижчих категорій з охорони здоров'я.

Як зазначив пан Владислав журналістам «РВ», з рішенням він  не згоден, проте оскаржувати його поки не буде. За його словами, він подав сертифікат з охорони здоров'я вищої категорії, а це логічно означає, що були сертифікати нижчих категорій.

Тим часом, стало відомо, що Іван Зима став головним лікарем КЗ «Рівненська обласна лікарня». За нього проголосували дев'ять членів конкурсної комісії одноголосно.

Очолюватиме лікарню Іван Зима протягом наступних п’яти років.

Лікарнею пан Зима керує з 2014 року. До того він був головним лікарем Здолбунівської ЦРЛ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews