Відео з місця смертельної ДТП біля Здолбунова оприлюднили рівненські рятувальники (Фото, відео)

15.05.2018 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

15 травня близько 5:40 ранку поблизу села Богдашів Здолбунівського району на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» сталася смертельна ДТП - зіткнулися мікроавтобус та вантажівка. 

В результаті зіткнення «Renault Magnum» та «Volkswagen Transporter 4», які рухалися у зустрічному напрямку, сталося загоряння обох транспортних засобів. 58-річний водій мікроавтобуса, житель села Здовбиця, від отриманих травм загинув на місці. Водія вантажівки, 48-річного мешканця Житомирщини, госпіталізували із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, численними забоями та осадненнями.

До ліквідування наслідків ДТП було залучено три одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників. Усі обставини ДТП встановлюють співробітники поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини ДТП.

За матеріалами ГУ ДСНС УКраїни у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews