Рівненські патрульні продовжують перевіряти перевізників

15.05.2018 19:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Впродовж операції «Перевізник» патрульні спільно з працівниками поліції ГУНП в Рівненській області продовжують перевіряти дотримання правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів водіями. 

Питання і досі залишається актуальним, оскільки майже щодня правоохоронці виявляють порушників у даній сфері.

Наприклад, 12 травня патрульні зупинили транспортний засіб, який рухався за 64 маршрутом і при перевірці номерів агрегатів на маршрутному транспортному засобі Богдан з`ясувалось, що ідентифікаційні номери кузова не збігаються із записами реєстраційних документів, а номерний знак належить іншому транспортному засобу.

Тому патрульні винесли постанову за ч.1 ст. 126 (керування без необхідних документів) та ч.6 ст. 121 (керування транспортним засобом з номерним знаком, який не належить даному транспортному засобу).

Станом на 14 травня з початку операції «Перевізник» було оглянуто 2125 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів.
За час перевірки правоохоронці виявили 36 технічно несправних автобусів та задокументували понад 229 адміністративних порушень.

Найчастіше водії порушували правила перевезень, надання послуг та вимог безпеки пасажирів. В сумі – 218 адмінматеріалів.

Також були задокументовані факти:

– керування автобусами, які не пройшли обов’язковий технічний контроль – 14;
– відхилення від визначеного маршруту руху, не заїзд на автостанцію) – 33;

Надіслано 2 інформації до Укртрансбезпеки. До відповідальності поліцейські притягнули 6 посадових осіб за випуск на лінію транспортних засобів в неналежному технічному стані та невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції.

Профілактичні заходи щодо безпеки громадян на дорогах тривають.

За матеріалами патрульної поліції Рівненської області.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews