Жителі Рівненщини зберігають у власних домівках боєприпаси (Фото)

16.05.2018 21:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У ході проведення операції «Зброя та вибухівка» вчора, 15 травня, поліцейські вилучили боєприпаси та вибухові речовини у Володимирецькому, Острозькому, Березнівському та Дубенському районах.

Під час відпрацювання району у селищі Володимирець поліцейські у 36-річного мешканця села Бабка виявили корпус гранати «Ф-1» та запал до неї. Крім того, до дільничного офіцера звернувся 34-річний мешканець села Вельбівно та добровільно видав гранату «РГД-5».

В обідню пору дільничний офіцер Березнівського відділення поліції викрив 28-річного жителя села Яцьковичі, який у лісовому масиві незаконно зберігав 70 патронів та артпостріл. А до працівника сектору реагування патрульної поліції Дубенського відділу звернувся 41-річний місцевий житель та добровільно видав вибухонебезпечну речовину вагою близько 300 грамів.

Усе вилучене поліцейські направили на експертизу. За фактами незаконного зберігання зброї та боєприпасів тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, з метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки на території України з 22 квітня по 22 травня 2018 року тривають профілактичні заходи під назвою «Зброя та вибухівка».

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews