Рівненський осередок «Об’єднання добровольців» завтра збирається з пікетом до голови ОДА

17.05.2018 22:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Пікет розпочнеться в п'ятницю, 18 травня о 10 годині ранку.  «Не визнаєте добровольців — не визнаєте і війну з кремлівськими окупантами!» – таке основне гасло у  бійціі та активістів «Об’єднання добровольців», учасників добровольчих батальйонів, які брали участь у бойових діях на сході країни. Разом з ними  прийдуть і родичі загиблих воїнів.

Мета акції — вкотре нагадати представникові президента України, що на п’ятому році війни питання українських добровольців у країні досі не вирішене. Вони не визнані державою, не мають офіційного статусу, а відповідно — позбавлені будь-яких пільг та підтримки.

«Ми давно зрозуміли, що достукатися до високих кабінетів і нашого Гаранта неможливо. Законопроект №7190, який ми подали у парламент ще минулого року, продовжує припадати пилюкою, а в той час щодня отримуємо з фронту сумну статистику. Добровольці гинуть, але ж і чиновники, і президент продовжують жити так, ніби в Україні немає жодної війни. Вони плетуть політичні інтриги, воюють за рейтинги і успішно розвивають свій бізнес. Не дивно, адже дякуючи саме нашим хлопцям ні можновладці, ні їхні діти не знають, що таке кров і гуркіт снарядів. Але разом з тим нехай не думають, що їхнє сите життя триватиме без проблем. Ми будемо навідуватися до їхніх кабінетів, бізнесу, маєтків і нагадувати про себе до тих пір, поки влада не зверне увагу на наші проблеми», — йдеться в офіційному повідомленні організаторів акції.

Нагадаємо, що нещодавно під гаслом «Немає визнання – не треба й солодощів» у Львові добровольці уже пікетували фірмовий магазин «Roshen», який належить Петрові Порошенку. Тоді вони пообіцяли, що їхній протест перекинеться і на інші регіони країни.   

Контактна особа Роман Коваль (097)5490200 – керівник Об’єднання Добровольців у Рівненській області.       


Інформацію надала Олена Живко,Об’єднання Добровольців
0631899777

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews