У Рівному всеукраїнський вокальний конкурс

21.05.2018 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Бурштинові солоспіви – 2018» проходитиме у Рівному 8 – 9 червня.

Організаторами фестивалю є: інститут мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету,  Рівненське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, професорка кафедри естрадної музики Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету, Народна артистка України Наталія Фаринаа , а співорганізатором -  Рівненська обласна філармонія. 

Мета та основні завдання фестивалю: відродження, збереження та розвиток національної вокальної культури і мистецтва; популяризація кращих зразків вокальної музики вітчизняної та зарубіжної класики, музики сучасних композиторів, обробок українських народних пісень, пісень народів світу, тощо. популяризація м. Рівне, як одного із центрів України, де відроджуються національні традиції вокального мистецтва. відкриття нових імен талановитої молоді в Україні в жанрі вокальної музики. 

Гала-концерт та нагородження переможців відбудуться 9 червня, початок о 14.00.

- Запрошуємо в місто Рівне 8-9 червня талановиту молодь, віком від 14 до 30 років, для участі у фестивалі-конкурсі вокального мистецтва. Будь ласка, швидше визначайтесь подавайте заявку для того,щоб ваші прізвище,ім'я та фото до надрукованого буклету! - закликає Юрій Яцика на сторінці "Буршинових солоспівів", яка вже є у Фейсбуці.

Для реєстрації, щодо участі у фестивалі-конкурсі необхідно подати такі документи на електронну адресу: Kharyton_Ihor@i.ua: анкету-заявку та дві фотографії (бажано - в сценічних костюмах). 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews