Смизька ОТГ перша реалізувала проект «Будуємо Україну разом»

21.05.2018 21:13   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

Першою об’єднаною громадою в Україні, де реалізували проект «Будуємо Україну разом», стала Смизька селищна ОТГ.

Упродовж двох тижнів травня волонтери працювали у трьох напрямках. Перший – це організація молодіжного простору у смизькому парку «Дубина», там збудували літню сцену. Другий – вуличне мистецтво: створення муралів на стінах Смизької бібліотеки та на бетонних стендах у місцевому парку. І третій напрямок – це допомога трьом малозабезпеченим сім’ям із Смиги, Старої Миколаївки і Шепетина у ремонті домівок та створення літньої сцени у с. Берег.

До реалізації проекту долучилися місцеві бізнесмени, вони надали будівельні матеріали та техніку. А ще виступили спонсорами для однієї з сімей – учасників проекту.

«Втілення таких проектів потребує залучення місцевої молоді, дієвого діалогу між владою, громадою та представниками бізнесу. Спільна діяльність сприяє не лише розвитку громади, а й залученню молодих людей до громадського життя», – говорить адміністратор проекту Віра Пасішнюк.

«Будуємо Україну Разом» – волонтерський молодіжний проект, заснований БО «Львівська освітня фундація» у 2014 році. Щороку БУР залучає волонтерів із усієї України, щоб разом допомогти неповним, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи в різних містах України.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv