У Рівному пройшов фестиваль-конкурс для діток «З вірою в майбутнє» (Фото)

23.05.2018 21:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Вихованці 18 інтернатних установ Рівненщини представили свої таланти на обласному фестивалі-конкурсі «З вірою в майбутнє».

Традиційне свято стало ювілейне – XV. Цьогоріч художню творчість демонстрували в Острозькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів. На фінальному концерті виступили близько сотні дітей.

Учасники фестивалю – учні та вихованці інтернатних установ області, серед них – і діти з особливими освітніми потребами. Упродовж кількох годин вони демонстрували свої таланти з хореографії, вокалу, акторської майстерності та циркового мистецтва.

null
 Фото Рівненської ОДА

 

null
 Фото Рівненської ОДА

«Дітки різного віку із задоволенням беруть участь у фестивалі «З вірою в майбутнє» та старанно готуються до конкурсу», − переконує директор Острозької спеціальної школи Галина Лебідь та розповіла, що їх учень Юрко показуватиме пантоміму «Художник».

Історія про те, як молодий митець написав чудову картину, яку згодом продав. Проте отримані гроші розвіяло вітром та юнак не засмутився, бо ж картина вийшла  винятково дивовижною.

null
 Фото Рівненської ОДА

 

null
 Фото Рівненської ОДА

Як розповів начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський, завдання фестивалю показати, що всі діти однакові, і кожен з них має право на розвиток та реалізацію власних талантів. Вихід на сцену їх неабияк мотивує.

Наприкінці учасники отримали дипломи та подарунки від представників влади, благодійників, друзів та гостей.

У наступному році фестиваль «З вірою в майбутнє-2019» відбудеться у Дубенський спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів.

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews