Які телеканали найчастіше дивляться рівняни?

24.05.2018 07:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Незалежна асоціація телерадіомовників та «фактум груп» провели дослідження для регіональних Телеканалів. За ним, у місті Рівне трійка лідерів регіональних телекомпаній є такою: на першому місці Рівне 1 (52,1%), на другому місці РТБ (20%), на третьому місці Сфера –ТБ (15,8%).

Дослідницькою компанією «Фактум Груп» на замовлення Незалежної асоціації телерадіомовників було проведено перше індустріальне  дослідження  регіональних телекомпаній-  «Локал-ТБ».

Слід зазначити, що дане дослідження показує не лише тижневе охоплення  регіональних телеканалів, а також інші показники теледивлення, які будуть інтегровані в програму Супернова, що буде звичним, а, одже, зручним для використання рекламними агенціями при створенні та оптимізації медіапланів.

null

Дослідження проводилось у період: 1 хвиля: 25 червня – 28 серпня 2017, а друга хвиля: з 23 жовтня – 10 грудня 2017, участь у ньому взяли мешканці 11 міст України, віком 18-54 роки. Загальна вибірка склала 12000 респондентів. (1600 респондентів у великих містах і по 800 респондентів в інших), про це повідомляє Незалежна асоціація телерадіомовників.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews