Рівнянку затримали за нецензурщину стосовно патрульних (Фото)

25.05.2018 08:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора, близько 5-ї ранку, під час патрулювання на вулиці Гагаріна, інспектори помітили чоловіка і жінку, пасажирів припаркованого таксі, які почали показували нецензурні жести в бік працівників поліції.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

Поліцейські вирішили провести профілактичну бесіду з невідомими громадянами, однак жінка під час спілкування нецензурно висловлювалась в бік поліцейських, на зауваження не реагувала та згодом почала провокувати конфлікт, шарпати за формений одяг і нанесла інспектору тілесні ушкодження.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

Поліцейські затримали та освідували цих осіб. На 27-річного громадянина інспектори винесли постанову за ч.1 ст.178 КУпАП (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) та протокол за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян).

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

40-річну громадянку, яка порушувала громадський спокій та чинила опір працівникам поліції, інспектори передали слідчо-оперативній групі для з'ясування усіх обставин. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews