У Рівному маленькі артисти показали клас

26.05.2018 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віра Мельникова

Справжнє свято для дітей і їхніх батьків відбулося 24 травня в будинку культури «Текстильник». Звітний концерт зразкового ансамблю сучасного танцю «Діалог», народного ансамблю «Dia-dance» та народного аматорського театру живих скульптур «Галатея» став уже доброю традицією для поціновувачів дитячого танцювального мистецтва.

Розпочав концертну програму народний аматорський театр живих скульптур «Галатея» – танцювальні номери на ходулях, керівниками якого є Євгенія та Олексій Малооки. Цікаві художні композиції, театралізовані постановки «Сон Аліси», «Велетні задзеркалля»,  «Дуаліті», «Дріаді», «Море» зачаровували увагу глядачів.

null
Фото ВІри Мельникової

Дрібними блакитно-прозорими крапельками дощу з’явились на великій сцені  маленькі учасники ансамблю «Діалог». Запальний ритмічний танок жвавих артистів створив атмосферу святкового драйву. А композиції «Працьовиті гноми» та «На галявині», «Павуки», «Диско для мишенят»  викликала у глядачів шквал позитивних емоцій. Яскраві виразні костюми, піднесений настрій юних артистів та їхні злагоджені рухи танцю говорять про велику серйозну роботу керівників цього колективу – Елли та Дмитра Манелюків, хореографа Ольги Кривець.

null
Фото ВІри Мельникової

Урочисто, піднесено і професійно тішив глядачів ведучий концерту пан Руслан Олексіюк. Він розповів про успіхи і здобутки дитячих танцювальних колективів.

null
Фото Віри Мельникової

Ансамблі «Діалог» та «Dia-dance» беруть участь у Міжнародних та Всеукраїнських фестивалях, конкурсах, де займають призові місця – такі, як Гран-прі Міжнародного тематичного фестивалю-конкурсу гумористичного танцю «Танцюючий пересмішник» – у квітні 2017 року в Києві; чотири  перших місця на Міжнародному конкурсі мистецтв «Арт причал» (м. Одеса, червень 2017 р.); золотий, срібний, бронзовий призери та Лауреат 1 ступеню Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва «Арт денс» (м. Хмельницький , жовтень 2017 р.); перше та два других місця на 5-му Міжнародному конкурсі сучасного хореографічного мистецтва «Super dance-2018» (м. Львів, квітень 2018 р.); перше та два других місця на восьмому Міжнародному конкурсі «Перлина мистецтва» (м. Львів, травень 2018 р.)

null
Фото Віри Мельникової

Запальний, з присмаком здорового гумору відбувся виступ  народного ансамблю сучасного танцю «Dia-dance».  Жартівливі веселі мотиви танцювальних композицій « Подруги», «Сімейна прогулянка» надзвичайно потішили глядачів.

Наприкінці вечора усіх гостей чарівного дійства привітав  начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко. Він подякував керівникам дитячих танцювальних колективів за сумлінну працю, побажав подальших  успіхів юним артистам, а також адресував теплі слова батькам, які заохочують своїх дітей до творчості, допомагають знайти вірні життєві уподобання.

null
Фото Віри Мельникової

За лаштунки піднімались батьки, бабусі, друзі з яскравими букетами квітів, щоби поздоровити керівників ансамблів, ну і , звісно, своїх юних танцівників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews