Рівненська фотомайстриня Надія Чулаєвська презентувала свій особливий світ (Відео)

26.05.2018 12:11   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

У творчій галереї ТЦ «Злата Плаза» унікальна фотомайстриня Надія Чулаєвська показала рівнянам свій особливий світ, наповнений миром та сподіваннями.  21-річна дівчина особлива - незважаючи на цілу низку хвороб, вона зробила крок назустріч власним мріям.

Ще на початку вересня Надія зробила свої перші кроки у світ фотомистецтва. Ставши власницею професійного фотоапарату, вона довірилася відомому фотохудожнику Олександру Харвату.

На першу виставку Надії Чулаєвської прийшли її друзі та рідні. Дівчина з усіма спілкується із задоволенням. Натомість, її мама хвилюється, адже розуміє, наскільки для доньки важлива підтримка, адже саме навчання їй давалося не дуже легко. Проте, саме бажання Надії вчитися й оцінив Олександр Харват. Більше того, спонукає юну ученицю рухатися далі.

Сама ж Надія відкрита, як і її світлини: прості та чуттєві, мрійливі та неочікувані, зізнається. Надія бачить себе виключно як весільного фотографа.

А поки підсумок навчання Надії рівняни можуть побачити на виставці у ТЦ «Злата Плаза» впродовж двох тижнів. Сама ж майстриня впевнена, що зможе здивувати поціновувачів фотографії ще не раз.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv