У Рівному провели загальноукраїнський IT хакатон «HackRivne» (Фото)

26.05.2018 13:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Нещодавно у Рівному провели загальноукраїнський IT хакатон «HackRivne». Захід відбувся у Національному університеті водного господарства за підтримки Рівненської обласної ради.

У дводенному конкурсі 46 фахівців у сфері ІТ-технологій змагалися у трьох тематиках: Business App (проект, який матиме застосування в будь-якій галузі бізнесу), Smart City (IoT) (проект, який може бути реалізований для розвитку міста), Game Dev (комп’ютерні ігри будь-якої тематики, на які тільки вистачить креативності та часу).

Характерним елементом у даних змаганнях є командне програмування в одній локалізації протягом 24 годин без перерви. Потому, напрацьовані проекти учасники конкурсу презентували для журі. За результатами голосування перемогу здобули: у категорії Game Dev - «Triple Baka» (за основу був взятий один з епізодів серіалу «Доктор Хто», «Час янголів»); у категорії Smart City – Buzina (мобільний додаток з бюджетним комплектом для Smart Hous; у категорії Business App – «Большой Лебовски» (мобільний додаток Helpman. За допомогою якого можна знаходити бажаючих для того, аби вигуляти собаку чи перенести диван тощо.)

Кожен учасник команд переможців отримав у подарунок комплект техніки: комплект ігрових комп’ютерних мишок з клавіатурою, універсальні батареї (power bunk), дорожні навушники, портативні акустики та USB-хаби.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews