Рівненські баскетболісти грають у Чемпіонаті України

27.05.2018 17:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Гравці БК “Рівне” Віктор Герасимчук та Анатолій Дубнюк у складі Збірної Рівненської області виступають у Чемпіонаті України серед ветеранів. Матчі проходять у Білій Церкві. Загалом в змаганнях беруть участь лише чотири команди. Окрім Рівнян – це збірні міста Києва, Київської та Житомирської області. Зазначимо, що в афішах назва турніру написана як, Чемпіонат України серед чоловічих команд з баскетболу пам’яті М.Т. Митрофанова, натомість в офіційних протоколах до ігор все-таки вказано, що це Чемпіонат України з баскетболу серед ветеранів.

null
Фото з мережі Інтернет

Окрім вищезгаданих ветеранів БК “Рівне” честь області захищають і інші відомі місцевим уболівальникам гравці. Повний склад команди такий: Віктор Герасимчук, Анатолій Дубнюк, В’ячеслав Ковалевський, Сергій Кіба, Євген Чура, Микола Білоус, Міраб Тодуа, Роман Омельковець, Сергій Меленюк, Павло Скотаренко, Василь Кравченко та Андрій Бугаєвський, який також виконує роль граючого тренера.

У першому матчі рівняни у впертій боротьбі обіграли збірну Києва з рахунком 70:65. Запеклим був і другий матч із Київською областю, яка дуже серйозно підготувалася та вкомплектувалася на ці змагання. Зокрема, рівнянам протистояли такі баскетболісти, які не потребують представлення – це Корабльов, Кузнецов, Забірченко, Подорваний та інші. За три хвилини до фінальної сирени ще нічого не було зрозуміло в цій грі, рівняни поступалися лише чотири пункти, але більше сил виявилось у суперників, які зробили фінішний спурт та перемогли 69:83.

Сьогодні змагання завершаться та буде визначений чемпіон та призери турніру. Яке місце посядуть рівняни буде відомо після їх матчу із збірною Житомирської області.

Прес-служба БК “Рівне”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews