У Радивилові тривають роботи із відлову та стерилізації безпритульних тварин

28.05.2018 17:43   Джерело: golosno.com.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині у Радивилові тривають роботи із відлову та стерилізації безпритульних тварин. Як повідомили у міськраді, все необхідне закупили та приступили до роботи. 

Проте, окремі мешканці міста активно виступають проти таких процедур. Зокрема, активні громадяни перешкоджають вводити тваринам спецпрепарати, щоб їх знерухоміти. Так, кілька днів тому одна з мешканок міста завадила працівникам впіймати безпритульного пса. Жінка сварилася і запевняла, що чотирилапий – її власний песик. Зрештою, комунальники відспутили тварину.

Аби не виникало подібних ситуацій у майбутньому, управлінці вирішили залучати до проведення рейдів із відлову бездомних котів та псів залучати і працівники правоохоронних структур. Фахівці нагадують про передбачену законодавством адміністративну відповідальність за перешкоджання роботі комунальних служб.

За матеріалами http://www.golosno.com.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golosno.com.ua