ДТП у мікрорайоні Тинне поблизу Рівного: травмувалося четверо людей

02.06.2018 00:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У Рівному 1 червня у ДТП травмувалося четверо людей. Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області. 
 
За попередньою інформацією, водій автомобіля «Renault» 41-річний рівнянин, водій таксі, здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки зіткнувся із автобусом «Setra», який рухався у попутному напрямку в лівій смузі. 
 
Внаслідок ДТП важкі травми отримали 30-річний пасажир та водій легковика. За їх життя борються лікарі. В лікарні перебуває і пасажирка таксі. Важкість отриманих травм поки встановлюють лікарі. 
 
23-річна пасажирка автобуса отримала забої та ссадна. Її життю нічого не загрожує. Слідчі встановлюють причину ДТП. За попередньою інформацією, у лікарню доставили двох потерпілих із переломами. 
 
Тим часом, рівняни збирають кошти, щоб допомогти відомому оператору, батьку трьох діток, з лікуванням - кажуть, його стан вкрай тяжкий. Як повідомила рівненська журналістка Вікторія Мамотюк, сім'я постраждалого оператора Валерія Мартинюка потребує допомоги:
«Наш колега, прекрасний батько трьох діток Валерій Мартинюк, потрапив у ДТП... наразі у важкому стані в реанімації. Потрібні кошти. 5168757298950181 Мартинюк Катeрина (мама)».
 
null
Фото з мережі Фейсбук
 
 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews