Поліцейським Рівненщини окреслили пріоритетні напрями роботи (Фото)

02.06.2018 14:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Першого червня заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко провів робочі наради із особовим складом ГУНП Рівненщини та Острозького відділу поліції.

Серед основних питань, на яких акцентувалася увага — посилення превентивної функції поліції та спільної відповідальності за безпеку громадян.

Ігор Клименко зазначив, що Рівненська область — єдина, де на сьогодні збільшена кількість нарядів патрульної поліції, робота яких повинна бути не тільки оперативною, а й ефективною для отримання населенням якісних поліцейських послуг.

Також заступник Голови Нацполіції наголосив керівникам територіальних підрозділів області на укомплектуванні посад дільничних офіцерів, які у співпраці з органами місцевого самоврядування мають досягти таких результатів, аби кожен мешканець того чи іншого населеного пункту почувався захищеним і в будь-яку хвилину міг розраховувати на кваліфіковану допомогу. Для цього необхідна взаємодія із територіальними громадами, які можуть делегувати на посади дільничних людей, яким вони довіряють.

Наостанок Ігор Клименко подякував усім, хто долучився до облаштування ситуаційного центру в Головному управлінні Нацполіції в Рівненській області та побажав поліцейським високої довіри громадян до їхньої роботи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews