На Рівненщині продовжуються матчі групи «Б». Цього разу - нічия (Фото)

04.06.2018 14:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Минулої суботи здолбунівський «Локомотив» провів матч на виїзді проти одного з аутсайдерів групи «Б» — команди «Сокіл» з Осової.

Відразу варто відзначити поле команди з Полісся – до початку чемпіонату були сумніви, чи атестують його взагалі. Поле таки атестували, але якість його була не найкращою. Завдяки ямам та горбам м‘яч часто змінював траєкторію руху, що аж ніяк не давало можливостей обом клубам зіграти швидкий і комбінаційний футбол…

null
 Фото зі сторінки ФК "Локомотив" у Фейсбуку

 

null
 Фото зі сторінки ФК "Локомотив" у Фейсбуку

Перший тайм розпочався з боротьби та рівної гри обох суперників, багато фолів з боку «Сокола», тому, лікар лише за перший тайм тричі надавав допомогу нашим гравцям… Перший серйозний момент створили на 20 хвилині, господарі поля — поперечина врятувала здолбунівчан від пропущеного м‘яча. Уже через 7 хвилин шанс вийти вперед мали наші хлопці, але Павло Сіліхін не реалізував вихід один на один. Через хвилину знову вихід один на один, проте Святослав Горчак влучає в стійку. Два нереалізовані моменти поспіль за дві хвилини.

Решта першого тайму проходила в доволі сумбурній боротьбі без особливих шансів для взяття воріт. Другий тайм приніс перший гол в наші ворота. На 51 першій хвилині відзначився 15 номер гостей. Проте далі наш воротар Сергій Фролов гідно захищав ворота. Частина сейвів нашого воротаря заслужила навіть на оплески від не надто толерантних вболівальників з Осової. Здолбунівчанам таки вдалось зібратись, і на цей раз Святослав Горчак вже не підвів — на 65-й хвилині матчу рахунок став 1:1, так наші хлопці завоювали на виїзді очко.

null
 Фото зі сторінки ФК "Локомотив" у Фейсбуку

 

null
 Фото зі сторінки ФК "Локомотив" у Фейсбуку

 

null
 Фото зі сторінки ФК "Локомотив" у Фейсбуку

Завдяки результатам інших матчів туру наша команда зберігає за собою перше місце в групі, проте команди, що розташувались на 2 та 3 місцях мають матч в запасі. Попереду нас очікує нелегкий домашній матч ФК «Локомотив» - ФК «Колос» (Рачин). У нас буде відсутній основний голкіпер, а гравці «Колоса» явно не захочуть завершувати перше коло на останньому місці. Тому закликаємо всіх прийти на гру цієї суботи та підтримати наших хлопців. Чекаємо на вас на стадіоні «Локомотив» 10 червня. Початок гри о 16.00.

Прес-служба ФК «Локомотив»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews