РОЛІ більше не існує, а «Кобзарики» переїдуть до Олександрії

04.06.2018 18:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Рівненщині перейменували та змінили тип двох обласних навчальних закладів. Таке рішення ухвалили під час чергового сесійного засідання Рівненської обласної ради 18 травня.

Відтак, школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» (РОЛІ) тепер називатиметься «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів». А Олександрійська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів буде перейменована в спеціалізовану мистецьку школу-інтернат І-ІІІ ступенів. Такі зміни спричинені нещодавно ухваленим Законом «Про освіту».

До слова, школа «Кобзариків», яка знаходилася в РОЛІ, у новому навчальному році переїде до Олександрії.

«Мистецька школа першочергово візьме два напрямки: художній та музичний. У подальшому планують також впровадити хореографію, гончарство, кінорежисуру, лозоплетіння та інше. Також у нас можливе цілодобове перебування учнів», - прокоментувала директор Олександрійської школи Наталія Тарасевич.

Прес-служба Рівненської ОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews