Перший секретар Посольства Японії в Україні посадив сакуру у Рівному (Фото)

08.06.2018 11:14   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

З нагоди 25-річчя з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною Посольство Японії розпочало компанію із висадження дерев сакури, яка є символом країни, на всій території України.

Одним з 20 міст, де згодом зацвіте сакура, стало Рівне. Так, сьомого червня 2018 року міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся із Першим секретарем Посольства Японії в Україні паном Ацуші Вакуі.

Під час офіційної зустрічі пан Вакуі повідомив, що він вперше у Рівному. Від нашого міста у нього склалося приємне враження. Міський голова та Перший секретар Посольства Японії в Україні обговорили можливості подальшої співпраці.

«Ми готові сприяти будь-яким контактам на будь-якому рівні, – заявив міський голова, – чи це промисловість, сільське господарство, історія чи культура».

Пан Ацуші Вакуі відзначив, що є великий потенціал для інвестицій у Рівне.

Після офіційної зустрічі Перший секретар Посольства Японії в Україні пан Ацуші Вакуі та міський голова Володимир Хомко побували на алеї сакур, яка віднедавна з’явилася поблизу облмуздрамтеатру завдяки Посольству Японії в Україні, та символічно спільно підлили саджанці.

Обидві сторони висловили сподівання, що невдовзі ця алея стане одним із улюблених місць відпочинку рівнян та гостей міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv