Рівненщину туристичну «розкручуватимуть» журналісти з усієї України

09.06.2018 21:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Влада Рівненщини всерйоз зайнялася розвитком туризму. Дводенний прес-тур нашим краєм провели для журналістів відомих всеукраїнських видань, аби вони відчули унікальність нашого краю та взялися популяризувати відпочинок на теренах Рівненщини.

Зокрема, про «Рівненщину туристичну» писатимуть такі видання як «Міжнародний туризм», «Мандри», «Сегодня», «Ліза», «Магістраль», «Урядовий кур’єр» та Інтернет-портали «Мандрія», «Укртуризм» і «Експерттур». Журналісти цих видань побували на нічній екскурсії в Дубенському замку та познайомилися з мисливсько-спортивним комплексом «Сокіл» і не тільки. Прес-тур тривав два дні.

null
Нічна екскурсія підземеллями Дубенського замку не могла не вразити... Фото з мережі Інтернет

Із журналістами зустрілися голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та його заступник Світлана Богатирчук-Кривко.

«Туризм для нас залишається одним з пріоритетних напрямків. За рік багато чого зроблено. Ми вже маємо бренд «Рівненщини туристичної», працює сайт, є маркетингова стратегія та візуалізація. Ми продовжуємо відкривати туристичні офіси. Тобто підхід до туризму – системний та комплексний», – розповів Олексій Муляренко.

Керівник області також розповів про активізацію діяльності аеропорт та про те, як змінюватиметься інфраструктурі навколо туристичних об’єктів. Нині триває ремонт доріг, встановлюють вказівники, облаштовують під’їзні шляхи тощо. 

null
Фото з сайту РОДА

Крім того, в області затвердили масштабний зелений шлях «Медове коло», який простягається на понад 250 км мальовничими куточками Рівненщини та передбачає мережу локальних маршрутів. Визначними місцями шляху є Тунель кохання у Клевані, заказник «Базальтові стовпи», Музей лісу, ландшафтний парк «Надслучанська Швейцарія».

В свою чергу віце-президент асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України» Олена Зеленко подякувала за організацію промо-турів для ЗМІ, адже для розвитку туризму це дуже важливо, і нині Рівненщина вже стала більш впізнаваною на мандрівній мапі України.

null
Фото з мережі Інтернет

Під час зустрічі журналістам вручили «Паспорт мандрівника» та запросили до участі у грі-квесті «На власні очі». Нагадаємо, суть гри полягає у тому, щоб подорожуючи Рівненською областю, відвідати якомога більше об’єктів, позначених на спеціальній карті та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника».

 За матеріалом на сайті РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews