У Костополі громадяни перекривали дорогу (Фото, відео)

11.06.2018 23:43   Джерело: piwnich.info
Опубліковано : Наталія Рівненська

Одинадцятого червня жителі Костополя перекривали дорогу у місті неподалік лікарні. Про цей протест повідомляють у соцмережах, пише http://piwnich.info 

Вимоги жителів не нові - люди хочуть якісні дороги. Протестувальники вийшли без плакатів. Серед пікетуючи – жінки з дітьми у колясках, пенсіонери… Автомобілі змушені розвертатися.

У соцмережах думки щодо міні-пікету розділилися. Одні за те, «щоб не крали державні гроші і щоб забрали щебінь з вул. Котляревського, або постелили асфальт», інші ж не розуміють «паніки», адже «у Костополі все супер, причин на такі радикальні дії взагалі нема. Тротуари робляться, річки чистяться, дороги асфальтуються, екологія в нормі, свіспан не димить!!!)))))».

Розпочали акцію ще о 10-ї ранку. Учасники вимагали покласти асфальт на вулиці Котляревського в райцентрі. Один з учасників мітингу, місцевий житель Павло Пасквілов розповів, що ремонту цієї вулиці місцеві жителі чекають з жовтня 2017 року. Якщо за два дні асфальт не покладуть, пікетувальники пообіцяли знову перекрити дорогу.

Журналісти http://rtb.rv.ua дізнавалися детальніше про ситуацію з перекриттям дороги.

Відео: http://rtb.rv.ua 

null
Фото: Павло Пасквілов

 

null
Фото: Павло Пасквілов

 

null
Фото: Павло Пасквілов


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: piwnich.info