Рівненський Верес таки отримав прописку у Другій лізі

12.06.2018 15:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Попри чутки, які поширювалися вчора рівненськими ЗМІ про те, що Верес не отримав атестацію до Другої ліги, наші футболісти таки там гратимуть.

Інформацію про те, що Верес пройшов до Другої ліги підтвердив Олексій Хахльов. 

"Офіційно повідомляю про отримання ТОВ «Народний футбольний клуб «Верес-Рівне» Атестату, який надає право на участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2018/2019 рр.

Даний дозвіл отримано після засідання Апеляційного комітету ФФУ. Документація надана в повному обсязі та відповідає вимогам Регламенту з атестації футбольних клубів ПФЛ України. Затримка була викликана невчасним поданням аудиторського висновку за попередній звітний період. Вітаю всіх вболівальників та членів Народного клубу «Верес»!

Надалі все залежить від нас. Вірю, що нас чекають нові перемоги та звитяги. Все у нас вийде, тому що разом - ми сила!", - повідомив Олексій Хахльов у Фейсбуку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews