За одну ніч у Рівному склали шість протоколів на водіїв на підпитку

12.06.2018 16:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

1,61; 1,26; 0,70; 2,07; 0,23 проміле алкоголю в крові водіїв і одна відмова від освідування – такою видалась сьогоднішня ніч для патрульних.

Ні високі штрафи, ні пильна увага активної громадськості до любителів оковитої не зупиняють водіїв, які сідають за кермо нетверезими.

Ця ніч, на жаль не була виключенням і інспектори 2 роти склали 6 протоколів за ст. 130 КУпАП на водіїв в стані сп'яніння. Один з керманичів керував нетверезим вже втретє протягом року та будучи позбавленим права керування.

Нагадуємо, що за таке порушення вчинене вперше протягом року – штраф 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік;
– якщо ці дії вчинені повторно (вдруге) протягом року – штраф 20400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки;
– якщо особа вже двічі протягом року притягалася до відповідальності за подібні дії – штраф 40800 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews