Чутки чи правда про рівненський «Верес», що він буцімто подарований львів’янам?

13.06.2018 23:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Цей  матеріал надісланий нашими читачами на нашу електронну скриньку. Редакція зажадала офіційних підтверджень і нам надіслали ці документи. Тож ми ставимо їх на сайт разом із текстом, не беручись робити жодних коментарів і нагадуючи, що редакція не відповідає за думки авторів  і не завжди їх поділяє. Автор цього матеріалу не підписав свого імені, але документи, схоже, достовірні. Судіть самі, панове читачі, футболісти і вболівальники. Пишіть нам, публікуватимемо і ваші думки. 

 Останнім часом навколо «Вереса» ходить багато чуток. Клуб зробив такий стрімкий злет за три роки з другої ліги до прем’єр-ліги і знову «впав» до рівня другої. 

Рівненська футбольна спільнота дуже невдоволена такою ситуацією. 

Оскільки прості вболівальники не володіють повною інформацією, як так склалось, що у прем‘єр-лізі замість «Вереса» буде грати «Львів», то історія обростає великою кількістю здогадок. 

Хтось вбачає в цьому рейдерство. Мовляв, львів‘яни «віджали» у Рівного команду. 

Але нижче наведений один дуже цікавий документ, який спростовує усі версії на рахунок «віджимання». 

У документі чорним по білому написано, що громадська рівненська спілка віддає львівському ТОВ усі права. На 49 років. 49, а не на один, як повідомлялось вболівальникам. І під всім цим стоїть скромний підпис самого народного президента Олексія Хахльова. 

Що цікаво. Про можливість створення ТОВ з львів’янами пан Хахльов повідомив рівнянам у червні 2016-го. При чому так, ніби питав у них дозволу на це створення (клуб же народний, і воля народу повинна враховуватись).

А дата підписання даного документа –11 квітня. Тобто, всю «величну історію» клубу, «святу» ідею і весь червоно-чорний бренд було віддано добровільно в руки інших людей. При чому одноосібно. Пан Хахльов не скликав народні збори, цього документа немає в документах і протоколах самого «найнароднішого» клубу України. Виявляється, пан народний президент може сам приймати такі доленосні рішення і вершити долю клубу. Захотів – і одним розчерком пера подарував усе львів‘янам. Чи, може, продав? 

Тож виходить, що ситуація, яка склалась, не була для Хахльова сюрпризом. Навпаки, він про неї знав і назвав це «стратегічним розвитком». Ну що ж, стратег з Хахльова знатний.

 А «злі й страшні» львів’яни, як виявляється, ще повели себе в цій ситуації дуже благородно і не відібрали у рівнян абсолютно все. Хоча мають законне право. Тому що пан «народний» президент сам добровільно подарував їм усі права. На 49 років. 

Тому якщо рівненські вболівальники хочуть виразити до когось якісь претензії, то в документі знизу стоїть підпис людини, яка повністю відповідальна за ситуацію, яка склалась. 

   Але пан президент дуже зайнятий. Він створює нову народну команду. Ще народнішу. Ще відкритішу. Ще миРазомНайсильнішу.

 

null
null

 

null
null
null
Фото документів надіслане анонімним автором статті

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews