Поліцейські затримали нетверезого водія, який скоїв смертельне ДТП в Острозькому районі (Фото)

16.06.2018 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У п'ятницю, 15 червня, близько 22 години на автодорозі «Рівне-Тучин-Гоща» сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 51-річний мешканець села Вельбівно.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний мешканець Острога, керуючи автомобілем «RENAULT Megane», у селі Вельбівно не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався встановленої дистанції, в результаті чого здійснив наїзд на місцевого жителя. 51-річний потерпілий йшов узбіччям та вів у руках велосипед з причіпом.

Від отриманих травм чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Під час освідчення водія на стан сп’яніння драгер показав 2,85 промілле.

Слідчі затримали 31-річного чоловіка у порядку статті 208 Кримінального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України триває. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews