Голова Рівного напередодні свята нагородив співробітників служби порятунку (Фото)

21.06.2018 19:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З нагоди Дня молоді голова Рівного нагородив успішних молодих людей серед яких є і співробітники служби порятунку Рівненщини.

20 червня Володимир Хомко нагородив грамотами та подяками виконавчого комітету Рівненської міської ради успішних молодих людей з нагоди Дня молоді та за сумлінну працю та вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в місті Рівному.

Зокрема, грамотами виконавчого комітету Рівненської міської ради було нагороджено і співробітників служби порятунку Рівненщини, а саме - головного фахівця відділу цивільного захисту Рівненського міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Рівненській області, майора служби цивільного захисту Саса Ігоря Віталійовича.

Нагороду також отримав начальник відділення-водія відділення обслуговування 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області, старший прапорщик служби цивільного захисту Пашкевич Денис Сергійович.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews