Під варту взяли підозрюваного у вбивстві жителя Рівненщини

22.06.2018 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За наполегливої позиції прокурорів Сарненської місцевої прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, підозрюваного у вчиненні умисного вбивства у с. Тріскині взято під варту.

Нагадаємо, ця подія сталася у квітні 2018 року. Поблизу магазину було знайдено мертвим  42-річного місцевого жителя з наявними ознаками тілесних ушкоджень. Підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), обґрунтовано повідомлено 29-річному мешканцю с. Тріскині та його взято під варту. 

Слідчі органу досудового розслідування за погодженням із Сарненською місцевою прокуратурою звернулися у районний суд з клопотанням про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваного. Проте, суд 07.06.2018 відмовив у задоволенні вказаного клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Сарненська місцева прокуратура не погодилась із таким судовим рішенням та його оскаржила.

Апеляційним судом Рівненської області 20.06.2018 скаргу прокурора  задоволено, а відтак скасовано рішення суду першої інстанції та ухвалено нове, яким застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомив виконувач обов’язків керівника Сарненської місцевої прокуратури Ярослав Баглєй.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews