У Рівному готують «Наймасовішу ходу зі шкільними дзвониками під час параду випускників»

22.06.2018 16:13   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

У суботу, 23 травня у Рівному готуються до встановлення рекорду. Випускники разом із батьками та рідними, вишикувавшись у шеренги, пройдуться центром міста, тримаючи у руках дзвоники.

Таким чином буде встановлено новий рекорд України – «Наймасовіша хода зі шкільними дзвониками під час параду випускників».

Рекорд зафіксують, коли завершиться танцювальний флешмоб батьків, який вже проводиться вдруге, розповідають організатори.

Загалом вийдуть на ходу 1325 випускників, дзвоників очікують більше трьох тисяч. Окрім цього, доєднатися до дійства просять усіх, хто буде присутній на майдані у цей день – для цього потрібно принести із собою дзвоник. Вже сформовані колони будуть чекати в парку ім. Шевченка. Стартуватиме школа № 19 і завершуватиме процесію 28-ма. 

Збір учасників о 17:30 год.

Загалом для встановлення Рекорду України потрібно понад 3 тисячі дзвіночків. Також варто зазначити, що на момент ходи та флешмобу буде перекрито рух центром міста від вулиці Кн. Ольги.

За матеріалами https://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv