З Рівного до Любліна хочуть запустити регулярний авіарейс

24.06.2018 15:13   Джерело: volyn.com.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

Причина - немає замовника, - так пояснив директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк, повідомляє UA: Рівне.

Він зазначив, що туроператора, який би взявся за ці авіваперельоти, наразі шукають і менеджери компанії, яка отримала дозвіл на регулярний рейс, і представники рівненського летовища. І навіть мають кілька пропозицій. Конкретних термінів поки не називають.

Ігор Насинюк переконаний, що з Рівного до Любліна перельоти запустить або згадана українська компанія, або польська «LOT». За словами директора летовища, поляки хочуть, аби це відбувалося за умов співфінансування:

«У Любліні дають 50 відсотків знижки на той рейс, який недозавантажиться. А Рівненська область не дає на рейс, якщо ми його не заповнимо».

Ігор Насинюк, директор рівненського аеропорту зазначає: 

«Вони вивчили всю стратегію областей, які приєднані до рівненського аеропорту, вивчили ринок. Але, вони хочуть від нас співфінансування влади. У Любліні дають 50 відсотків знижки на той рейс, який недозавантажиться. А Рівненська область не дає на рейс, якщо ми його не заповнимо. Має бути на рівні обласної ради це вирішено. Бо вона є власником нашого аеропорту».

За матеріалами https://www.volyn.com.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: volyn.com.ua