Для підопічних Рівненського геріатричного пансіонату проводять спартакіаду

24.06.2018 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській області триває спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я».

Організацією та проведенням спартакіади займаються комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Черговим місцем проведення таких змагань став комунальний заклад «Тучинський геріатричний пансіонат». Після знайомства з гостями, тутешні підопічні прослухали короткий інструктаж з техніки безпеки і познайомилися з правилами виконання усіх естафет. Здебільшого тут перебувають люди вже поважного віку та інваліди, тому й спортивне навантаження їм потрібне дуже помірне.

Зважаючи на це, організатори підготували для них програму конкурсів, де не потрібно надто навантажуватися. Тому цього разу навіть учасники віком понад 90 років змогли впоратися зі всім запропонованим спортивним інвентарем і досягнути фінішу.

Після закінчення естафет на кожного учасника очікували нагороди і подарунки від гостей та адміністрації закладу. При цьому відзнаки для всіх підопічних були однаковими в не залежності від здобутого ними місця.

За матеріалами прес-служби «Спорт для всіх».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews