Сьогодні частина вулиць Рівного залишиться без води

26.06.2018 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Сьогодні через ремонт засувки на вул. Якова Бичківського, 13 (ЗОШ № 3) не буде водопостачання на вул. Герцина, вул. Якова Бичківського вул. Гната Хоткевича, Українській вулиці, вул. Панаса Мирного, частково вул. Соборна (ділянка від вул. Дубенська до вул. Дворецька).

— Заплановано, що водопостачання буде відсутнє з 9.30 до 17.00. Можливо, вдасться провести роботи швидше. Традиційно ми організовуємо підвіз питної води спецмашиною за заявками споживачів, у яких не буде водопостачання, — повідомив начальник відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж м. Рівне РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Юрій Єзерський.

Зважаючи на масштабність та складність робіт, не виключено, що після відновлення водопостачання певний час із кранів буде текти брудна вода. Тому на весь період ремонту та певний час після нього працівники підприємства організують підвезення чистої питної води спецмашиною за заявками споживачів за телефоном 26-74-44.

«Рівнеоблводоканал» перепрошує за тимчасові незручності і наперед вдячний за розуміння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews