Острозька академія налагоджуватиме співпрацю з чеськими університетами

27.06.2018 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Керівник відділу міжнародного співробітництва та фандрайзингу Національного університету «Острозька академія» Едуард Балашов відвідав Університет Масарика (м. Брно, Чеська Республіка). Про це повідомляють на сайті університету.

Під час візиту пан Едуард зустрівся з представниками різних факультетів та Центру міжнародної співпраці університету.

«Я отримав можливість ознайомитися з діяльністю Центру, а також обговорити можливості співпраці щодо участі у європейських проектах мобільності, спільної діяльності у рамках грантових програм. Також я мав можливість поспілкуватися з керівником Центру міжнародного співробітництва доктором Яном Павліком, співробітниками Віолеттою Осоуховою, Магдаленою Ріхаковою, Аленою Конечною, Адамом Хиклем. Крім цього, відбулася низка зустрічей із представниками різних факультетів — соціальних наук, економіки і управління, гуманітарного, на яких ми обговорили можливості короткотермінових студентських і викладацьких обмінних програм, спільних досліджень і публікацій, започаткування магістерських програм з видачею дипломів обох університетів», — розповідає Едуард Балашов.

За словами пана Едуарда, на кожному факультеті Університету Масарика є міжнародний відділ і заступник декана, відповідальний за міжнародну співпрацю. Тому він зустрівся з працівником міжнародного відділу факультету соціальних наук Дагмар Хабовою, заступником декана з міжнародної співпраці факультету економіки і управління доктором Петером Смутним та заступником декана з міжнародної співпраці гуманітарного факультету доктором Томашем Поспішилем.

«Зустрічі відбулися досить продуктивно, адже чеські колеги налаштовані на співпрацю. Особливо зацікавлений гуманітарний факультет, оскільки там вивчається українська філологія та педагогічна психологія», — додає Едуард Балашов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews