У Рівному з'явиться новий мурал

27.06.2018 10:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Вчора, 26 червня, на сесії міської ради розглядали питання про створення муралу на стіні багатоповерхівки, на вулиці Міцкевича, 9 у м. Рівне.

Про це інформує «Рівне 1».

«Питання про створення муралу швидше технічне. Фінансування попередньо визначене. Для того щоб зафіксувати та підкреслити створення цього цікавого і хорошого для міста творчого креативного заходу - прохання підтримати цей проект», - висловився секретар міської ради.

Дана ідея буде реалізовуватись в рамках проекту «The Street Walls». Це урбаністично-мистецький проект саме по створенню перших муралів у нашому місті. У рамках проекту  буде напрацьовано методику реалізації подібних задумів у майбутньому, які сприятимуть покращенню зовнішнього вигляду міста.

За словами організаторів перший мурал у Рівному буде загальною площею 250 м. кв., і коштуватиме він приблизно 150 тис. гривень.

До слова, минулого року в кінці літа молоді рівненські художники вже створили п’ять муралів на стінах одного із рівненських університетів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews