Урочистості з нагоди 22-ої річниці Дня Конституції відбулися сьогодні Рівному

28 червня наша держава відзначає велике державне свято – День Конституції України.

27.06.2018 23:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Урочистості відбулися напередодні у Рівненському облмуздрамтеатрі. Зі святом присутніх привітав заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

«В Конституції чітко зафіксовано, що Україна – незалежна, демократична, правова держава – рівноправний член світової спільноти. Саме таку державу ми зараз будуємо. Кожен громадянин повинен мати конституційне право на медичну допомогу,  якісну освіту, соціальну захищеність. Тому крок за кроком – в містах, селах Рівненщини будуються нові школи, дитсадки, з’являються лікарські амбулаторії. Сьогодні відбуваються реформи у багатьох сферах життя, тому деякі з них потребують змін до Основного Закону», - зазначив Ігор Тимошенко.

Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв, котрі віддали життя за територіальну цілісність України.

Видатних мешканців області – рятувальників та держслужбовців - нагородили грамотами облдержадміністрації, обласної та міської ради. Ці відзнаки вони отримали за вагомий особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у захисті конституційних прав, свобод людини і громадянина.

null
 Фото з сайту РОДА

 

null
 Фото з сайту РОДА

 

null
 Фото з сайту РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews