У Рівному з'являться нові напрямки до Європи з місцевого летовища

01.07.2018 11:59   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

21 червня у Рівному відбувся Міжнародний авіаційний форум «Відродження і розвиток авіаперевезень в регіональних аеропортах». 

З-поміж іншого на зустрічі говорили про стан та перспективи Рівненського аеропорту, а також відкриття нових напрямків з місцевого летовища, інформує ЦТС, пише портал Голосно. 

За словами заступника директора аеропорту Рівне Ігоря Сєрих, найбільш перспективними напрямками вважають польські Люблін та Варшаву. Регулярні авіарейси з Рівного до Любліна готова здійснювати українська авіакомпанія «Урга». Однак перемовини ще ведуться.

Центр транспортних стратегій повідомляє про можливе відкриття регулярних авіарейсів з Рівного у ще п’ять міст: Вроцлав (Польща). Мілан або Рим (Італія), Мадрид (Іспанія), Франкфурт або Дюссельдорф (Німеччина) та Прага (Чехія).

Восени міжнародний аеропорт Рівне в партнерстві з туроператороми планує відновити чартерні рейси до Єгипту. Крім того, перспективними напрямками вважають болгарський Бургас, іспанську Барселону та курорти Греції.

Нагадаємо, що наразі Рівненський аеропорт обслуговує лише один чартерний напрямок – до турецької Анталії. Вильоти здійснюються щочетверга. Хоча на початку місяця з місцевого летовища літаки до Анталії курсували чотири рази на тиждень.

За матеріалами https://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv