На Рівненщині фахівці антирейдерського штабу надали фахову допомогу

03.07.2018 11:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

За повідомленням Рівненської ОДА під час чергового засідання аграрного штабу Рівненщини було розглянуто три звернення пов’язані із порушенням земельних прав.

Подані заяви стосувалися конфлікту в ПСП «Шпанівське» , порушення агровиробником  Дубенського району земельних прав, ходу кримінального розслідування за зверненням голови одного з сільськогосподарських кооперативів області.

У кожному із випадків фахівці антирейдерського штабу надали фахову правову та інформаційну допомогу, у тому числі з виїздом на місця. Також присутні обговорили результати перевірок за фактами попередніх звернень.

За словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, за 10 місяців роботи аграрного штабу вже відбулося 5 засідань, в тому числі виїзні.

«Загалом ми розглянули 8 звернень. В основному наша робота носила попереджувальний характер. У більшості випадків комісії вдалося врегулювати усі конфліктні ситуації, адже робота штабу полягає у чіткій координації дій усіх причетних служб – юристів, правоохоронців, земельників, що спрямована на допомогу аграріям та підприємствам», - зазначив Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, на Рівненщині працює гаряча телефонна лінія антирейдерського аграрного штабу. У випадку незаконних спроб захоплення землі у фермерів чи орендарів необхідно телефонувати за номером (0362) 64 27 06.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews