Рівненський центр зайнятості допомагає ветеранам АТО самореалізуватись

03.07.2018 12:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Нажаль, дуже часто після повернення з війни учасникам бойових дій складно повернутися на попереднє місце роботи або влитися в новий колектив.

Для ветеранів АТО, бажання займатися власною справою і працювати на себе, а не на когось, цілком природне й логічне. Навіть те, що є гарні приклади успішного ведення бізнесу колишніми бійцями АТО — хороша мотивація для інших.

Повернувшись із зони бойових дій, Ігор Хвалько у квітні 2017-го за допомогою служби зайнятості шляхом отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю заснував власну справу – майстерню з ремонту та технічного обслуговування автомобілів.

Фахівцями Вараської міської філії Рівненського ОЦЗ здійснюється індивідуальний супровід пана Ігора, психологічна, соціальна та юридична підтримка, що полягає в з’ясуванні його задоволеності роботою, успішною адаптацією, намірами щодо продовження або припинення підприємницької діяльності або інших питань.

Наразі Ігор – успішний підприємець, займається улюбленою справою, познайомився з новими друзями, партнерами по бізнесу не тільки з України але й Польщі, має постійних клієнтів.

«Повернення до мирного життя дається непросто. І тут є два шляхи: можна впасти на дно, банально спитися… А можна використати стресовий досвід участі в бойових діях для зростання.  Головне – не опускати руки й не розчаровуватися, якщо одразу щось не вдається. Для того, щоб стати набагато успішнішим, ніж ті, хто не був на війні», – каже Ігор Хвалько.

Рівненський обласний центр зайнятості


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews