На Рівненщині у селі Велика Омеляна відбудеться фестиваль «А у нас на ярмарку»

06.07.2018 16:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Свято проходитиме в парковій зоні біля будинку культури села 15 липня. Початок о 13.00. У ІІ-му районному фестивалі народної творчості, історії та побуту «А у нас на ярмарку»  братимуть участь народні умільці, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, творчі особистості, аматорські творчі колективи та окремі виконавці, представники Великоомелянської, Грушвицької, Корнинської, Білокриницької сільських рад та Квасилівської селищної ради.

Програма фестивалю включатиме цілу низку цікавих заходів, котрі відбуватимуться як на головній сцені, так і на інших локаціях заходу.

Потурбувалися організатори й про наймолодших: для дітей пропонуються ігри та розваги на батутах, гелієві повітряні кульки, солодка вата, катання на конях, дитячі атракціони.

Гості фестивалю матимуть змогу ознайомитися з народними ремеслами і кухнею, що побутують в населених пунктах Рівненського району, безкоштовно скоштують «Козацький куліш» та продегустують місцеві автентичні страви і напої.

На великій сцені відбудуться виступи аматорських колективів району та запрошених гостей з Дубенщини.

На завершення фестивалю гостей чекатиме «Дискотека 80-х» за участю вокально-інструментального ансамблю «Алегро» селища Клевань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews