Чоловіка, який жорстоко побив немовля на Рівненщині, взяли під варту

09.07.2018 15:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Сьогодні 35-річному іноземцю, який наніс важкі травми немовляті, Рівненській міський суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, 6 липня до травматологічного відділення госпіталізовано півторамісячну дівчинку із тяжкими травмами голови. У дитини діагностували перелом склепіння черепа та тім’яної кістки. Зі слів 38-річної матері, між нею та нетверезим 35-річним чоловіком виникла сварка, під час якої він почав наносити їй тілесні ушкодження. Дісталося і немовляті, яке жінка тримала на руках.

У поліції за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Іноземця відразу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий Рівненського відділу поліції звернувся до суду із клопотанням про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд повністю задовольнив клопотання та арештував іноземця. Зловмисник перебуватиме в слідчому ізоляторі 60 діб без права внесення застави.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews