У Гощі відбувся міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств

09.07.2018 20:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

7 липня у Гощі під егідою Міжнародної ліги «Real fight promotion» відбувся турнір зі змішаних єдиноборств «Step to Top 6» «Битва на Горині». 

Турніру передувала офіційна процедура зважування спортсменів. Опісля відбулося три аматорських (у дитячий віковій категорії), чотири аматорських (у дорослій віковій категорії) та п’ять професійних поєдинків. В октагон виходили бійці із України (Рівне, Дубно, Березно, Сарни, Гоща, Коломия, Тернопіль, Луцьк, Харків), Білорусь, Марокко та Азербайджану.

null
 Фото прес-служба Гощанської селищної ради

Гощу представляв вихованець Гощанської Дитячо-юнацької спортивної школи, уродженець Красносілля, боєць СК «Скіф» Микола Кондратюк. 

Організаторами заходу виступили представник Ліги «Real Fight Promotion» у Західній Україні, керівник СК «Скіф» Богдан Романович,  та його заступник Юрій Грабовський. Підтримали ініціативу проведення змагань Гощанський селищний голова Микола Панчук, заступник голови Гощанської РДА Тарас Гоменюк.

null
 Фото прес-служба Гощанської селищної ради

На Рівненщині турнір зі змішаних єдиноборств «Step to Top 6» проводили уже вчетверте, – коментує організатор заходу Богдан Романович. – У Гощі змагання відбулися вперше. Їхня особливість у тому, що спортсмени працювали на відкритому просторі. З ММА на Рівненщині у такому форматі заходи не організовували. Серйозно ми підійшли і до підбору бійців. Вони сьогодні показали справжню спортивну майстерність, видовищні бої, чим, сподіваюся, порадували мешканців Гощі. Приємно, що місцева влада почала цікавиться спортивним життям й усіляко долучатися до проведення спортивних заходів.

null
 Фото прес-служба Гощанської селищної ради

- Непересічна подія відбулася сьогодні - міжнародні спортивні змагання у містечку, де мешкає 5 тис. людей, - поділився враженнями Гощанський селищний голова Микола Панчук. – Ми робимо усе можливе, аби у Гощі розвивалося підприємництво, туризм, спорт. Адже навіть такі маленькі містечка мають право на масштаб, на розвиток, на заходи високого рівня. Ми підтримуємо будь-які ініціативи, спрямовані на популяризацію здорового способу життя й докладаємо максимум зусиль, аби наше селище розвивалося в цьому напрямку.

null
 Фото прес-служба Гощанської селищної ради

За матеріалом прес-служби Гощанської селищної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews