У Рівненській області при виконанні службових обов’язків загинув поліцейський

09.07.2018 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 У нейрохірургічному відділенні помер 25-річний Олександр Гордійчук, інспектор групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції.

Поранення плеча вилами та забій головного мозку важкого ступеня старший сержант поліції отримав першого липня під час припинення правопорушення у селі Стовпець Дубенського району.

Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він впав у кому і сьогодні, дев’ятого липня, не приходячи до тями, помер. У нього залишилися горем убиті дружина, батьки та рідні.

Нападника арештували. Утім життя молодого правоохоронця, який присвятив службі народові майже п’ять років, вже не повернути. Поліцейський, який, відповідно до наказу, наприкінці червня отримав чергове спеціальне звання старший сержант поліції, так і не встиг одягнути нові погони.

Колектив поліції Рівненської області втратив гідного офіцера. Щирі співчуття родині загиблого при виконанні службових обов’язків поліцейського.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

Редакція «Новини Рівненщини» висловлює співчуття родині загиблого Олександра Гордійчука.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews