На Рівненщині пройшов турнір з волейболу пам'яті воїна-інтернаціоналіста

11.07.2018 10:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

популярне


У селі Поляни  Березнівського району відбувся ХХХІ турнір з волейболу на приз воїна-інтернаціоналіста Івана Холода. Про це повідомляється на сайті Березнівської  РДА.

Змагання серед ветеранів війни в Афганістані проходять уже понад три десятки років, а в останні роки до них долучаються також учасники АТО. У цьогорічному турнірі взяли участь 12 команд.

null
Фото з мережі Інтернет


Турнір із волейболу став справжнім святом для села. Учасники показали гідну гру, впевнено і наполегливо трималася кожна команда. Головний кубок виборола команда з Рівного, друге місце посіла команда Сарненського району, третє - з Рокитнівщини. Всі учасники були нагороджені грамотами і пам’ятними призами.

Нагадаємо, що Іван Холод загинув 11 травня 1980 року під час бою в провінції Кунар (Республіка Афганістан). Військовослужбовець посмертно нагороджений медаллю «За відвагу». Земляки щороку влаштовують турнір з волейболу на приз загиблого воїна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews