До Рівного повертається спідвей європейського рівня

13.07.2018 15:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Після великої перерви в місті відбудеться фінал Чемпіонату Європи.

Листа із заявкою на проведення семи спідвейних перегонів рівня чемпіонатів Європи та світу надіслав у червні до Федерації мотоспорту України міський голова Рівного Володимир Хомко. А вже наприкінці місяця на Конгресі Міжнародної мотоциклетної федерації FIM - Європа у французькому Нанті рівнянам погодили проведення двох із семи заявлених перегонів: півфінал особистого чемпіонату Європи серед дорослих – у травні, та фінал особистого чемпіонату Європи U-21, який відбудеться у серпні-вересні 2019 року.

Востаннє змагання такого рівня у нашому місті відбувалися понад 30 років тому, ще за часів СРСР. Тоді, в 1986-му, у фіналі особистого чемпіонату Європи U-21 переміг ще юний рівнянин Ігор Марко.

Тож  наступного  сезону  на  мешканців  та  гостей  спідвейної  столиці України  очікує  грандіозне й довгоочікуване спортивне свято

Повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

виконавчого комітету Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews